De Bevers is het jongste speltak van de Fivelgroep. Zowel jongens als meisjes van 5 tot 7 jaar kunnen bij de Bevers terecht. De Bevers zijn te herkennen aan hun rode uniform. De Bevers doen zowel water als land activiteiten. Deze programma's zijn erg gevarieerd. Je kunt dan denken aan een spannend spel in het bos, maar ook aan het leren van knopen of in de zomer een rondje varen!

Net als bij de rest van de Fivelgroep zijn de Bevers een gemengd speltak. Voor jongens en meiden dus. Er zijn ongeveer 14 bevers die begeleid worden door vrijwilligers. Zij zorgen iedere zaterdag weer voor dat er een fantastisch programma klaar staat!

De Bevers spelen in het themaverhaal ‘dorp Hotsjietonia’ waar ze samen met Stuiter verschillende dingen beleven. In het dorp Hotsjietonia maken de bevers allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren dingen over de natuur bij Bas Bos en Rebbel, ze horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen tot rust bij Noa en gaan koken met Rozemarijn. Ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven. De verschillende activiteitengebieden (verzamelingen van activiteiten die qua onderwerp bij elkaar horen) zorgen ervoor dat er veel variatie in het programma zit en kinderen elke week iets anders doen.

Een aantal keer per jaar gaan de Bevers op kamp. Zo zullen ze ieder jaar naar het Noordelijk Pinksterkamp (NPK) gaan. En wordt er wel eens gekampeerd op het clubgebouw.

 

De opkomsten van de bevers zijn op zaterdagochtend van 09:00 uur tot 11:00 uur bij het clubgebouw in Delfzijl. Heb je vragen? Neem dan gerust even contact op. 

 

Bevers

  • Jongens en meiden

  • 5 - 7 jaar

  • Zaterdag 9:00 - 11:00 uur

  • Locatie: Delfzijl

 

G-NQ4RWQZHZC